Agenda

Praktische informatie 

 

We trainen elke vrijdag van 18.30 tot 20.00 en dit van 6 tot 15 jaar. Onze trainingen gaan door van 4 september 2015 tot 24 juni 2016. De trainingsdagen en andere evenementen zijn ook terug te vinden in onze agenda onderaan. 

 

Wens je jezelf in te schrijven kan dat via inschrijvingen op de hoofdpagina. hier vindt u ook andere praktische informatie terug nodig bij het inschrijven. Vergeet niet dat je drie maal gratis mag komen proberen om na te gaan of de sport je wel ligt. Waar wacht je eigenlijk nog op? ;-)

 

 

 

 

 

 

 

INFOrmatie over ons jeugdteam 

 

 

Derde jaar jeugdtraining

 

 

Het is het derde jaar dat we bestaan en elke training brengt nu toch zo’n 25 ravotters met zich mee. Zij zijn op deze korte tijd echt het hart van onze vereniging geworden. We beseffen dat zeer goed en doen er dus alles aan om voor hun de trainingen steeds zo aangenaam en uitdagend mogelijk te houden.

 

Sinds er vraag is vanuit het jeugdteam zelf om ook echte wedstrijdjes tegen andere teams te spelen, hopen we in de nabije toekomst ook in de U10, U13 of U16 mee te kunnen draaien. Voorlopig houden we het echter bij enkele evenementen naast de training voor onze jeugd. Als ons jeugdteam zo blijft doorgroeien, kan het alleszins niet lang meer duren. 

 

 

 

 

Nieuws uit ons nest

van welpen

 

 

 

 

Training

Tenue beschikbaar!

15 sept. 2015

Sinds September hebben we ons eigen tenue! De shirt en short zijn in alle maten beschikbaar. Het kost 30€ en je krijgt een kortingsbon van €10 op de aankoop van ander materiaal. Het tenue is geheel vrijblijvend. 

Vele nieuwe leden

Okt. 2015

WAUW! Wat een opkomst! Elke week hebben we wel rond de 25 ravotters die het beste geven van zichzelf! Het is leuk om zowel oude vertrouwde als nieuwe gezichten te zien :-) 

Toernooi in Tielt!

27 okt. 2015

We gaan meedoen aan het toernooi in Tielt. Iedereen krijgt een van deze dagen een e-mail in de mailbox met verdere informatie! 

Ouder Nieuwsbericht

July 1, 2013

Hier komt een ander nieuwsbericht.

 

 

 

 

Media

Krijg je maandelijkse Nieuwsbrief

GO

Thank You!

The form has been successfully sent.

This field is required.

 

 

 

 

Dit veld is verplicht.

Bedankt!

Het formulier is succesvol verzonden

Dit veld is verplicht.

Dit veld is verplicht.

This field is required.

 

 

 

 

contacteer  ons